web analytics
2024-06-12

Faliújság 2007

IdőEseményLetöltések
2007.01.10Elnökségi értekezletJegyzőkönyv
2007.01.14Az Egyesület honlapjának címe megint  változott, pedig azt hittük, hogy ez már végleges lesz. Az MTFSZ által  üzemeltetett szerverről értesítés nélkül lekerültünk. Ezért az etata  nevű szerver üzemeltetője jóvoltából az egyesületünk honlapjának új címe: http://ttt-tata.etata.hu
A  hosszú utánjárással és nem kis költséggel legyártott szóró és  reklámanyagaink így a régi címet tartalmazzák és nem tölti be az eredeti  rendeltetését.
Köszönjük az illetékeseknek:
2007.02.03Az egyesület éves beszámoló közgyűlésén elfogadásra került az elnökség beszámolója, illetve a közhasznúsági jelentés
Elfogadásra került a 2007. évi feladataink és rendezvényeink terve, illetve a tervezett költségvetés.
A közgyűlésen a 2006. évben végzett eredményes sportszervező, és utánpótlás-nevelő tevékenységéért emléktárgyat vehetett át:
– Pokornyik Tibor; Róth Balázs
További döntések:
1./ Az egyesület elnökségének megüresedett helyére megválasztottuk Róth Balázst.
2./ Az utánpótlás nevelés segítése érdekében a 18 évnél fiatalabb versenyzőink tagdíját az egyesület átvállalja.
3./ A tagság egy évre szól, nem lehet felfüggesztés és halasztás nem lehet
4./ 2007. évtől az egyesület tagjai fényképes tagsági igazolványt kapnak, mely igazolja a hovatartozásukat.
5./  Pártoló tag bárki lehet, kinek az egyesület irányában folytatott  tevékenysége megfelel az alapszabályzatban meghatározottaknak.
Beszámoló
Jegyzőkönyv
Jelenléti ív
2007.02.04Megkaptuk a Wesselényi Sport Közalapítvány  támogatási szerződését. Az egyesület 190.000 Ft támogatásban részesült,  melyet alapvetően a Tájfutó Szakosztály használt fel.
2007.02.23A 2006. év kiemelkedő  sportteljesítményeiért, illetve edző tevékenységük elismeréseként Tata  város polgármestere emlékplakettet adományozott az alábbi  versenyzőinknek:
1./ Bécs-Pozsony-Budapest  Szupermaratonon elért eredményekért
– Csapatban: Avar András; Bellus Áron; Polacsek Kálmán; Major Tamás; Róth Balázs
– Egyéniben: Lengyel Zsolt
2./ Tájfutásban elért eredményekért
– Radics Anna; Pokornyik Bence; – Edzők: Horváth János, Mészáros Károly
Az  ünnepségen a polgármester köszöntötte a jelen lévő Földi Imrét a Nemzet  Sportolóját, aki szintén gratulált az elismerésben részesült  sportolóknak, így nekünk is.
2007.02.24.A Tömegsport Szakosztály által rendezett 3. Téli Crossfutás megrendezésre került.
A  verseny 2 fő külföldi részvételével nemzetközi szintű verseny lett. A  helyi média is képviseltette magát. A versenyzők létszáma valamivel több  volt, mint az elmúlt évben. Az idő futásra kiváló, az ellátás az  egyesület hírnevéhez méltóan pazar volt. Eredmények és fotók a verseny  honlapján találhatók.
A verseny egyetlen sérültjének Lamatsch Jánosnak mihamarabbi felépülést kívánunk
2007.03.28A Komárom-Esztergom Megyei Tájfutó  Diákolimpia megrendezése sikeres volt a versenyről és az eredményekről a  verseny honlapján található információ.
A  verseny eredményhirdetésén részt vett Karánsebesy Lukács Almásfüzitő  polgármestere, illetve Horváth Gyula Komárom Kulturális és  Sportbizottságának elnöke
2007.05.23A korábban – a Tata Város Önkormányzata  részére – benyújtott pályázatunkkal kapcsolatos támogatási szerződés  alapján 150.000 Ft támogatást kaptunk, melyet a tájfutó verseny  rendezésére használtunk fel.
2007.06.26A korábban – a Komárom Város Önkormányzata  részére – benyújtott pályázatunkkal kapcsolatos támogatási szerződés  alapján 84.000 Ft támogatást kaptunk, melyet a tájfutó verseny  rendezésére használtunk fel.
2007.06.29A korábban – a Tata Város Önkormányzata részére –  benyújtott pályázatunkkal kapcsolatos támogatási szerződés alapján  150.000 Ft támogatást kaptunk, melyet a tájfutó verseny rendezésére  használtunk fel.
2007.07.06Az Edzőtáborban megtartásra kerül a honvéd  sportegyesületek III. találkozójának a szervezési munkáit koordináló  értekezlet. Nagy megtiszteltetés, hogy a szervezőbizottság  elnökhelyettese Mészáros Károly lett. Az egyesület ezen a találkozón a  tájfutás sportágat rendezi meg
2007.07.20Megrendeztük a Simon Lajos  Emlékversenyt. Nagy sikernek könyveltük el a Trail-O versenyt, melyet  első ízben rendeztünk meg. A versennyel kapcsolatos kiadások nagysága 1  MFt. Bevételek (pályázatok, támogatások, nevezési díj): 1,2 MFt.
A verseny értékelésére a szakosztály értekezleten kerül sor az év végén
2007.09.29A Honvéd Sportegyesületek 3. Országos Találkozóján mint rendezők és mint részt vevők is jelen voltunk.
Az  egyesület rendezte a Tájfutó sportágat, részt vettünk az atlétikai, a  lövészet, a kispályás labdarúgás, íjászat és a tájfutás versenyeken.  Eredmények a honlapon.
2007.10.01Megtörtént az elszámolás a Komárom Város, illetve a Tata Város által kiírt és megnyert pályázatok tekintetében.
2007.10.11Az egyesület történetében első ízben kaptuk meg az SZJA 1%-os felajánlásait, amely összesen 201.524 Ft, illetve további 4.659 Ft
2007.12.12A HOSOSZ évzáró, értékelő és  díjkiosztó ünnepségén az Egyesületünk megkapta a Magyar Honvédség 2007.  évi MH Amatőr Sportbajnokság versenyeiben a megtisztelő harmadik helyért  járó serleget.
Gratulálhatunk magunknak.
Ugyanott Avar András a futóversenyek összetett értékelésében a 2. helyet szerezte meg. Gratulálunk.