web analytics
2023-06-01

Statisztikai grafikonok, adatok

SZJA 1%

Tartalom

Az Egyesület bevétele a Személyi Jövedelem adó 1%-nak felajánlásából

Adattábla

Tartalom

Rendezvényeinken résztvevő versenyzők statisztikai adatai.

Részvételi grafikon

Tartalom

Rendezvényeinken résztvevő versenyzők statisztikai adataiból készült grafikon.

Megyei tájfutó rendezvények

Tartalom

Megyei tájfutó kupasorozaton, valamint ezek zárófordulóin résztvevő versenyzők létszámadatainak grafikonja. A fehér oszlopok a rendezvények számát jelölik.

Népszerűsítő tájfutó rendezvények

Tartalom

Népszerűsítő tájfutó rendezvények létszámadatai: Edzés, MÁTRIX, Honvédelmi tereptan, Sportnapok, Iskolai parkversenyek, Nyári táborok, Éjszakai táborok, Szervezeti csapatépítő rendezvények, stb.

GERECSE Terepfutó verseny

Tartalom

A Gerecse Tavaszi (Téli) Terepfutó versenyek részvételi grafikonja. 2016. évtől új koncepció és rendezési elvek alapján kerül megrendezésre.

Szent László Terepfutó verseny

Tartalom

A Szent László Terepfutó versenyek részvételi grafikonja. A Szent László Napok és a teljesítménytúra kísérő rendezvénye. 2016-tól önálló rendezvény.

Tatai Tófutás (A futás ünnepe)

Tartalom

A Tatai Tófutást Tata Város Önkormányzata szervezte. 2019. évtől a két városi tófutás rendezvény egyik (tavaszi) versenyét a TTT rendezi.

Turul Trail Instant Terep-félmaraton és túra

Tartalom

A Turul Trail félmaraton távon várja a futni túrázni vágyó sportolókat. A pálya QR kódokkal jelölt, internetes alapon működő egyéni verseny.

Szabadidős futóversenyek

Tartalom

Olyan, más egyesületek által rendezett országúti futóverseny, melynek idejét a tájfutásból ismert Sportident rendszerrel mérjük. Rendezők: Sprint Futóklub, KEFE, MH, TAC, GTC, Hódy SE; Szlovákiából Csicsó, Nemesócsa, Bős, Lakszakállas önkormányzatai

Tradicionális Íjászversenyek Tatán

Tartalom

Tatán a tatai vár udvarán és környékén évente megrendezésre kerülő tradicionális íjászverseny. A grafikon a résztvevők számát és a csapatok versenyét tükrözi

Tartalom

A távcéllövés és a futásíjászat mintegy 2017 óta kerül megrendezésre, előtte volt néhány kísérlet Szántódpusztán, de annak rendezése a nagy távolság miatt egyre nehezebb lett és maradtunk Tatán.

Erő(d) Próba, Haditornák

Tartalom

A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése érdekében évente kiírásra és megrendezésre kerül az Országos Haditorna Verseny Megyei fordulója, a Monostori Erő(d) Próba, illetve a Pákozdon megszervezésre kerülő Haditorna Döntő

Palotai Tibor TEKE Emlékverseny

Tartalom

A korábbi Teke szakosztály és az újjáalakult szabadidősport szakosztály által évenként megrendezett tekeverseny résztvevőinek grafikonja.

Kispályás labdarúgás

Tartalom

Korábban a Séró Kupa rendezvényt szerveztük kettő alkalommal. 2022. óta a helyőrség MH Bajnokság selejtezőjét is felvállalta az egyesület.

Fotók a Facebookon

Tartalom

Az egyesület életéről, rendezvényeinkről készült fotóalbumok, amelyek az egyesület FB oldalán található.