web analytics
2024-06-12

Statisztikai grafikonok, adatok

SZJA 1%

Az Egyesület bevétele a Személyi Jövedelem adó 1%-nak felajánlásából

ADATTÁBLA

Rendezvényeinken résztvevő versenyzők statisztikai adatai.

ÖSSZESÍTETT GRAFIKON

Rendezvényeinken résztvevő versenyzők statisztikai adataiból készült grafikon 2004. évtől folyamatosan vezetve.

Vármegyei tájfutó rendezvények

Megyei tájfutó kupasorozaton, valamint ezek zárófordulóin résztvevő versenyzők létszámadatainak grafikonja. A fehér oszlopok a rendezvények számát jelölik.

Népszerűsítő tájfutó rendezvények

Népszerűsítő tájfutó rendezvények létszámadatai: Edzés, MÁTRIX, Honvédelmi tereptan, Sportnapok, Iskolai parkversenyek, Nyári táborok, Éjszakai táborok, Szervezeti csapatépítő rendezvények, stb.

GERECSE Terepfutó versenyek

A Gerecse Tavaszi (Téli) Terepfutó versenyek részvételi grafikonja. 2016. évtől új koncepció és rendezési elvek alapján kerül megrendezésre.

Szent László Terepfutó versenyek

A Szent László Terepfutó versenyek részvételi grafikonja. A Szent László Napok és a teljesítménytúra kísérő rendezvénye. 2016-tól önálló rendezvény.

Tatai Tófutás (Tavaszi Futófesztivál)

A Tatai Tófutást Tata Város Önkormányzata szervezte. 2019. évtől a két városi tófutás rendezvény egyik (tavaszi) versenyét a TTT rendezi.

Turul Trail „Instant” Terep-félmaraton és túra

A Turul Trail félmaraton távon várja a futni túrázni vágyó sportolókat. A pálya QR kódokkal jelölt, internetes alapon működő egyéni verseny.

Szabadidős, országúti futóversenyek

Olyan, más egyesületek által rendezett országúti futóverseny, melynek idejét a tájfutásból ismert Sportident rendszerrel mérjük. Rendezők: Sprint Futóklub, KEFE, MH, TAC, GTC, Hódy SE; Szlovákiából Csicsó, Nemesócsa, Bős, Lakszakállas önkormányzatai

Tradicionális íjászversenyek Tatán

Tatán a tatai vár udvarán és környékén évente megrendezésre kerülő tradicionális íjászverseny. A grafikon a résztvevők számát és a csapatok versenyét tükrözi

Távcéllövő, Távlövő és Futásíjászat

A távcéllövés és a futásíjászat mintegy 2017 óta kerül megrendezésre, előtte volt néhány kísérlet Szántódpusztán, de annak rendezése a nagy távolság miatt egyre nehezebb lett és maradtunk Tatán.

Erő(d) Próba, Haditorna

A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése érdekében évente kiírásra és megrendezésre kerül az Országos Haditorna Verseny Megyei fordulója, a Monostori Erő(d) Próba, illetve a Pákozdon megszervezésre kerülő Haditorna Döntő

Palotai Tibor Teke Emlékverseny

A korábbi Teke szakosztály és az újjáalakult szabadidősport szakosztály által évenként megrendezett tekeverseny résztvevőinek grafikonja.

FOTÓALBUM

Az egyesület életéről, rendezvényeinkről készült fotóalbumok, amelyek az egyesület FB oldalán található.

Kispályás Labdarúgó Torna