2013 - Tata Boksz Team

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
ÖKÖLVÍVÓ SZAKOSZTÁLY
TTT Box TEAM

A nagy harcosok titka, hogy uralják testi képességeiket és egyben fel is használják azokat. (Bruce Lee)

Tartalomhoz ugrás
2013
Végre jó hírekről számolhatunk be az ökölvívó szakosztály életéből, előbb azonban a negatívumokról, amit eddig nem volt publikálva, de sok év munkáját tette tönkre. Történt, hogy Czifrik János személyében szeptemberben Európa bajnoki résztvevője lett volna az egyesületnek, ami nem csak a szakosztály életében, de Tata életében és megyei szinten is egyedül áló lett volna, mert nagyon régen nem volt kontinens viadalon megyei ökölvívó. Röviden az esetről.
A válogatott felkészülésébe beiktatott szlovák-magyar nemzeti válogatott meccsén János kézcsonttja törést szenvedett, ami miatt János nem utazhatott az EB-re. Sajnos ezt tovább fokozta önhibájából, mert Októberben újabb kézsérülést szenvedett, Így a novemberi Magyar Bajnokságon sem tud részt venni, aminek elmúlt évi bajnoka volt.
Ilyen a sport, de a csapat nem egy személyből áll és most a vezetőség az utánpótlásra helyezte a hangsúlyt! Ezért nagy öröm a számunkra a hétvégi eredmény, amit Észak-Komáromban ért el a csapat. Itt egy nagyszabású nemzetközi versenyen értek el értékes helyezéseket.

Eredmények:
Gyermek kategória*:
- 1. hely Kecskeméti Márk 8-éves korkedvezménnyel indult)
- 1. hely Kecskeméti Roland   11-éves
- 1. hely Kecskeméti Martin   12-éves

Ifjúsági kategória:
- 2. hely Felner Péter

Felnőtt kategória:
- 1. hely Varga Lászlá

Edzők:
Flórián Béla
Kuzma Csaba

Továbbra is nagy szeretettel várjuk a jelentkezőket a TTT-HSE ökölvívó szakosztályába.

(* Csak Szlovákiában rendeznek "éles" versenyeket 10-éves kortól gyerekeknek. Ebben a korban a 30-40-kg-os gyerekek játékosan, ütőerő nélkül sajátítják el az ökölvívás tudományát! Magyarországon csak 13-éves kortól engedélyezett.)
2022. 08. 03.
Készítette: mkaroly / Utoljára frissítve:
Vissza a tartalomhoz