Résztvevői nyilatkozat


A rendezvényre történő nevezés elküldésével tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Igazolom, hogy jó fizikai állapotban vagyok, a versenyre edzésekkel készültem. Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem, nem tudok olyan betegségről, ami részvételemet akadályozná.

Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak alávessenek és elfogadom a verseny orvosainak utasításait.

Elfogadom, hogy a versenyről készült film és képanyagok reklámcélú felhasználásában szerepelek, és ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny teljes távját, rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli.

Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervező nem felelős.

A névre szóló bérelt chipet átvettem, használatát megismertem.

Amennyiben Sportident rendszerrel történik az idő mérése, akkor a bérelt chipet a célba érkezés után sértetlenül átadom a rendezőségnek, saját chip esetén kiolvastatom az eredmény megállapítása érdekében. Amennyiben a bérelt chip a versenyző hibájából működésképtelenné válik annak árát megtérítem a rendezőség felé.

Ha az itt leírtakra visszavezethetően bármilyen károsodás ér, akkor a rendezők felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.
A nevezés elküldésével az itt leírtakat tudomásul veszem.


Participants’ Consent


Sending my entry I take part in the competition for my own responsibility. I approve I am in good condition and I have trained for it. I have medical checking regularly and I do not know about any illnesses to distract me from the race.

In case of emergency I will accept medical help and follow the competition’s doctor’s instructions.

I also accept being snapshot and seen in film promotions without asking for anything in return.

I also accept being disqualified for not completing the total distance, folding or covering the bib or not wearing it on display.

I also note that fault or lack of entry details can cause problems I will not blame on  the organizers.

Taking the ID Chip I know how to use it.

If time is measured with the Sportident system, at the finish I will pass the Chip to the organizers. If the Chip is faulty or broken  I will have to pay the compensation, 4500 HUF.

If I suffer any injury or damage I will not claim anything to the organizers.

Sending my entry, I accept all these above.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.