WARHAMMER

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
STRATÉGIAI TÁBLAJÁTÉK SZAKOSZTÁLY
WARHAMMER

Harcos vagyok. Nem érdekel a királyi modor vagy a nemesi etikett.

Tartalomhoz ugrás
...
Látogatók száma:
...
Harcos vagyok. Nem érdekel a királyi modor vagy a nemesi etikett.
SZAKOSZTÁLYVEZETŐ
A WAHAMMER
GICZI ISTVÁN
Stratégiai Táblajáték Szakosztály
A szakosztály a MH 25. Gépesített Lövészdandárral kötött együttműködési szerződés után kapott lehetőséget arra, hogy színesítse az egyesület szakosztályainak palettáját. Kiváló szellemi fejlődésre és állóképesség növelésére alkalmas az a tevékenység, amit végeznek Több alkalommal bemutatkoztak már elsősorban Tatán, de más városban és településen is tartottak bemutatókat és toborzó utakat.

RENDEZVÉNYEK
A CALL OF WAR rendezvényt elsőként 2008-ban rendeztük meg. Az eredeti célunk az volt, hogy a hazai versenyzők egy nívósabb rendezvényen küzdhessenek meg a nemzetközi játékosokkal. Ezen kívül nem titkolt célunk volt, hogy egy olyan versenyt indítsunk útjára, amely elszakad a Budapest központúsághoz. Lévén a verseny ötletgazdája is Tata gyönyörű városákal lakója, így egyértelmű volt melyik várost válasszuk. Ezen két tényező is nagyban hozzájárult, hogy már az első alkalommal jelentős számú osztrák és szlovák versenyző vett részt a megmérettetésben.
Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az elmúlt közel 5 év alatt a CALL OF WAR ki tudott emelkedni az igen sűrű hazai rendezvény naptárból.
Számos ok közül az egyik a színvonalas környezetet - ami a versenyt előkészítőket és a várost dicséri -, valamint a zökkenőmentes és kiválló lebonyolítást. Minden verseny két napos, és ez alatt az idő alatt sosem volt még panasz. Számos versenyző egyszerűen a jó hangulatért, a remek társaság miatt érkezik - élvezve a játékot és a hétvégét.
A jövőben szeretnénk ezt a versenyt még jobban megismertetni az új és régi játékosokkal, a környező országok hobbistáival. Minden évben sikerül apróságokkal tovább javítani a verseny hangulatát, és egyre több játékost rávenni, hogy eljöjjön. Természetesen a jövőre nézve is vannak még elképzeléseink, terveink és lehetőségeink. Ezeket azonban csak a helyszínen fogjuk felfedni, így ha kiváncsi vagy gyere el és játsz velünk!
2021. 01. 03.
Készítette: mkaroly / Utoljára frissítve:
Vissza a tartalomhoz