WARHAMMER

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
STRATÉGIAI TÁBLAJÁTÉK SZAKOSZTÁLY
WARHAMMER

Harcos vagyok. Nem érdekel a királyi modor vagy a nemesi etikett.

Tartalomhoz ugrás
...
Látogatók száma:
...
Harcos vagyok. Nem érdekel a királyi modor vagy a nemesi etikett.
SZAKOSZTÁLYVEZETŐ
A WAHAMMER
GICZI ISTVÁN
JÁTÉKOK
Stratégiai Táblajáték Szakosztály
A  szakosztály a MH 25. Gépesített Lövészdandárral kötött együttműködési  szerződés után kapott lehetőséget arra, hogy színesítse az egyesület  szakosztályainak palettáját. Kiváló szellemi fejlődésre és állóképesség  növelésére alkalmas az a tevékenység, amit végeznek Több alkalommal  bemutatkoztak már elsősorban Tatán, de más városban és településen is  tartottak bemutatókat és toborzó utakat.
TTKM FACEBOOK OLDALA
RENDEZVÉNYEK
A  CALL OF WAR rendezvényt elsőként 2008-ban rendeztük meg. Az eredeti  célunk az volt, hogy a hazai versenyzők egy nívósabb rendezvényen  küzdhessenek meg a nemzetközi játékosokkal. Ezen kívül nem titkolt  célunk volt, hogy egy olyan versenyt indítsunk útjára, amely elszakad a  Budapest központúsághoz. Lévén a verseny ötletgazdája is Tata gyönyörű  városákal lakója, így egyértelmű volt melyik várost válasszuk. Ezen két  tényező is nagyban hozzájárult, hogy már az első alkalommal jelentős  számú osztrák és szlovák versenyző vett részt a megmérettetésben.
Fontosnak  tartjuk kiemelni, hogy az elmúlt közel 5 év alatt a CALL OF WAR ki  tudott emelkedni az igen sűrű hazai rendezvény naptárból.
Számos ok közül az egyik a színvonalas környezetet - ami a versenyt előkészítőket és a várost dicséri -, valamint a zökkenőmentes és kiválló lebonyolítást.  Minden verseny két napos, és ez alatt az idő alatt sosem volt még  panasz. Számos versenyző egyszerűen a jó hangulatért, a remek társaság  miatt érkezik - élvezve a játékot és a hétvégét.
A jövőben szeretnénk  ezt a versenyt még jobban megismertetni az új és régi játékosokkal, a  környező országok hobbistáival. Minden évben sikerül apróságokkal tovább  javítani a verseny hangulatát, és egyre több játékost rávenni, hogy  eljöjjön. Természetesen a jövőre nézve is vannak még elképzeléseink,  terveink és lehetőségeink. Ezeket azonban csak a helyszínen fogjuk  felfedni, így ha kiváncsi vagy gyere el és játsz velünk!
2021. 10. 04.
Készítette: mkaroly / Utoljára frissítve:
Vissza a tartalomhoz