V-Klapka-Tactical Mestrelövész Kupa

”Klapka-Tactical” Mesterlövészkupa
Az MH. 25. Klapka György LDD és a Klapka Shooting Team közös szervezésében a Tactical Kft. támogatásával
A KLAPKA SHOOTING TEAM rendezésében

"The most deadly thing on the battlefield is one well-aimed shot." (Hathcock)

Tartalomhoz ugrás
A szakosztály havi  rendszerességgel rendez versenyeket, amelyek a távlövők  felkészültségét, hozzáértését teszik próbára.
Ilyen jellegű verseny pld.  a Steel Challenge kupa, ahol a  pisztolyversenyeken jól ismert feladatokat ültetjük át nagykaliberű  puskákra. Nehezítés szokott lenni, hogy a lézertávmérő használata  tiltott, csak a célok mérete ismert. Tehát mindenkinek arra a tudásra  kell támaszkodnia, amit megtanult és készségszinten tud alkalmazni.
Minden évben készülünk a Lengyelországban megrendezésre kerülő Longshot kupára is. Ezt a versenyt megelőzően megrendezzük a Longshot felkészítű kupát, ahol ugyanazokat a távokat és ugyanazon papírcélokat lőjük meg,mint magán a nagy megmérettetésen.
A legfontosabb versenyünk az immáron rendszeresen megrendezésre kerülő Long Range Shooting Kupa,  ami egy 2 napos verseny,és teljesen nyitott a külföldiek számára is. Minden versenyünkön számos külföldi versenyző képviselteti magát és  országát úgy mint Észtország, Finnország, Lengyelország, Németország,  Szlovákia, Románia.
A versenyek megrendezése és kivitelezése nem menne a 25.Klapka György Lövészdandár hozzájárulása és támogatása nélkül.
Vissza a tartalomhoz