Erő(d)próba

Országos Honvédelmi Haditorna verseny
Komárom-Esztergom Megye - Monostori Erő(d) Próba
Tartalomhoz ugrás
...
RÉSZVÉTELI GRAFIKON
...
...
A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése, valamint a sport és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében évente kiírásra és megrendezésre kerül az Országos Haditorna Verseny Komárom-Esztergom megyei fordulója,
a Monostori Erő(d) Próba

 
A verseny célja:
 
A honvédelem ügyének népszerűsítése, megismertetése a sport eszközeivel, a hozzá szorosan kapcsolódó értékek közvetítése, elérhetővé tenni a honvédelemben való bekapcsolódás lehetőségét.
A fiatalok ügyességének és jártasságának, erkölcsi, akarati tulajdonságainak és fizikai képességeinek fejlesztése, felkészültségük összemérése.
A katonai pálya bemutatása, a fiatalok megismertetése a katonák mindennapi életével. Lehetőséget adni a versenyzők számára, hogy kipróbálják a katonai kiképzés egyes feladatait. Szembesíteni őket azokkal a fizikai nehézségekkel, amelyekkel a katonaélet mindennapjaiban találkozhatnának.
A verseny fizikai és szellemi kihívást támasztó sportszerű megmérettetés, melynek során nagy hangsúlyt kap a szabályok betartása, a csapatmunka és a fegyelem.
A rendezvénynek fontos célja a fentiek mellett az egészséges közösségi versenyszellem fejlesztése. A verseny lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy bizonyíthassák kollektív rátermettségüket, a csapaterőben rejlő képességeiket.
       
...
ERŐ(d) PRÓBA
Created with WebSite X5
Kapcsolat
KEM Védelmi Bizottság Titkársága: +36 34 795 639
DESIGN
Honlapguru: mkaroly, TTT-HSE
Vissza a tartalomhoz