Nevezés újdonságai - Diakolimpia

Komárom-Esztergom Megyei
Tájfutó Diákolimpia
Go to content
2018
Komárom-Esztergom Megyei Tájfutó Diákolimpia
KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI DIÁKOLIMPIA 2018.
2018. április 27.
TATABÁNYA
A nevezések új szabályai
A 2017/2018-as tanévben a Magyar Diáksport Szövetség a diákolimpiákra történő új, központi nevezőrendszert vezetett be, amely az alábbi linken érhető el
Ennek használata minden diákolimpiai sportágnak (esetünkben a tájékozódási futás sportágban) kötelező már a megyei fordulóktól kezdődően. A versenyekre a diákokat kizárólag a testnevelő tanár nevezheti be.

A tájékozódási futó sportágban a rendszer egyelőre nem alkalmas a speciális sportági adataink (SI szám, nyilvántartási szám) rögzítésére. Ezért a Magyar Tájfutó Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség a következő megoldást javasolta a tájfutás sportággal kapcsolatban.

1. Minden indulót már a megyei forduló előtt be kell nevezni az MDSZ rendszerében létrehozott központi (tehát nem megyei bontású) eseményre.
2. Már a megyei forduló előtt (Legkésőbb 2018. április 17-ig) be kell nevezni azokat a diákokat is, akik a tájfutó sportágban aranyjelvényes minősítést értek el, illetve minden olyan diákot, aki indulni szeretne a megyei döntőn!
3. A KEM Tájfutó Diákolimpia ideje: 2018. április 27.
4. Azért, hogy a megyei forduló rendezője a speciálisan szükséges adatokat (sportident számok és nyilvántartási számok) is tudja kezelni az Entry tájfutó nevezési rendszerben, szükséges, hogy a központi rendszerbe benevezett (regisztrált) versenyzők adatait – kiegészítve a nyilvántartási számmal és a sportident dugóka számmal, amennyiben a diák rendelkezik ilyennel – küldjék meg az alábbi e-mail címre is.
ttt.versenyek@gmail.com
5. FONTOS, hogy az országos döntőre csak azok juthatnak be, akik szerepelnek az MDSZ központi rendszerében és eredményesen részt vettek a megyei döntőn. Az országos diákolimpiára a nevezés már a megyei döntők eredménye alapján a rendezőség szervezésében az eddig megszokott módon az Entry-ben történik.
6. Nevezési eltérések, hibás adatok esetén mind a megyei, mind az országos verseny esetén az MDSZ rendszerében szereplő adatok az irányadók, aki ott nem szerepel, nem indulhat a versenyen!
2019.08.11.
Back to content