TTT-HSE © 2004 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
2019. június 22

EGYÉNI NEVEZÉSI LAP

Távok: 1/4 maraton --- 1/2 maraton
(A versenyről bővebben itt...)

A nevezés elküldésével tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt.

A nevezés elküldésével igazolom, hogy jó fizikai állapotban vagyok. A versenyre edzésekkel készültem. Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem.

Nem tudok olyan betegségről, ami részvételemet akadályozná. Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak alávessenek és elfogadom a verseny orvosainak utasításait. Elfogadom, hogy a versenyről készült film és képanyagok reklámcélú felhasználásában szerepelek, és ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny teljes távját,rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli. Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervező nem felelős.

A kiadott sorszámú SPORTident chipet átvettem, használatát ismerem. A célba érkezés után felszólítás nélkül átadom a rendezőségnek.

Ha az itt leírtakra visszavezethetően bármilyen károsodás ér, akkor a rendezők felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.

A nevezés elküldésével az itt leírtakat tudomásul veszem.

Tata, 2019. június 22.

A leadott nevezést töröljük, ha a nevezési díj a nevezési határidőig (2019. június 17) nem érkezik be az egyesület számlaszámára.
 
NEVEZÉSI DÍJAK:
- N/F [1-3] (10.6 km): 2.500 Ft
- N/F [4-6] (21.2 km): 3.000 Ft
Esetleges visszalépés esetén a befizetett nevezési díjat csak a nevezési határidőig jelzett lemondás esetén tudjuk visszautalni, esetleg kérésre átírható a 2020. évi versenyre.
 
A nem Magyarországról történő nevezés esetén lehetőség van nevezés leadási idejére érvényes nevezési díj befizetésére a helyszínen, de ezt kérjük e-mail-ben jelezni a név és a nevezési kód megadásával.
 
Bank: Pannon Takarék Zrt.
Számlaszám: 63200030-11053473
 
Megjegyzés rovatba kérjük beírni:
Nevezési kód / Név
 

A nevezés beküldésével a fenti nyilatkozatot elfogadtam!


Hamarosan egy visszaigazoló e-mail fog kapni.

Néhány szolgáltató a visszaigazoló levelet Spam levélnek értékeli. Kérjük nézze meg a levelet ott is.

Szt.L.: 1157
TTT-HSE © 2004 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület

Please publish modules in offcanvas position.