SZJA 1% - TTT-Tata

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
Köszöntünk az egyesület honlapján! Sportolj velünk!
Komárom-Esztergom Megyei Bíróság: Pk.60.069/2004/4.
Bankszámla száma: 63200030-11023517
Adószám: 18614828-2-11
TTT-HSE

A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.Ernest Hemingway

Tartalomhoz ugrás
fő látta az SZJA 1%-ról szóló oldalunkat

KÖSZÖNJÜK A FELAJÁNLÁSÁT, A TÁMOGATÁSÁT
2018. évben is számítunk nagylelkűségére.


NE FELEDD! SZURKOLJ!

LETÖLTHETŐ NYILATKOZAT
... Csak katt ide vagy a képre ...
Ma már igen egyszerűen ajánlhatjátok fel a személyi jövedelemadótok egy százalékát valamely valamely  civil szervezetnek, például a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesületnek.
A korábbi évekhez hasonlóan idén is minden adófizető magánszemélynek megvan a lehetősége arra, hogy személyi jövedelemadója (szja) egy-egy százalékát felajánlja. Az egyik százalék a vallási élet valamely magyarországi szereplőjéhez vagy a megjelölt költségvetési előirányzathoz kerülhet, a másik százalék pedig az arra érdemesnek talált civil szervezetnél köthet ki.

A rendelkezés határideje május 22-e, de már most is lehet  intézkedni a felajánlásról.

A felajánlást  többféle módon is történhet.

1./ A bevallással egy időben töltöd ki  és adod le a szükséges iratot, amit történhet elektronikus úton, postán,  illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen is.

2./ Arra is van mód, hogy a 2017 óta működő úgynevezett e-szja  felületet és annak online kitöltőprogramját hívod segítségül, mit ahogy a 17EGYSZA jelű nyomtatványon is el lehet rendezni az  egy százalékok sorsát. Ez a nyomtatvány a NAV honlapján elérhető, s leadható elektronikus  úton vagy postán, illetve az adóhivatal kirendeltségein személyesen,  lezárt borítékban.

3./ Az adóbevallás beküldésétől függetlenül, más időpontban, külön is rendelkezhetsz az egy  százalékokról. A lényeg, hogy a május 22-i határidőből nem lehet kifutni.

Fontos lehet, hogy a NAV holnapján megtalálható azoknak a civil  szervezeteknek a felsorolása, amelyek munkáját adójukkal is  támogathatják a magánszemélyek. Az egyesületünk itt található

Bár az a lehetőség megszűnt, hogy a munkáltató készítheti el alkalmazottja helyett az adóbevallást - ezt a NAV  teszi meg - ugyanakkor arra még van mód, hogy a munkáltató összegyűjtse az  alkalmazottak 1+1 százalékos nyilatkozatait. Ha valaki ezt a megoldást  választja, ügyeljen rá, hogy – lezárt borítékban – május 10-ig átkell adnia munkáltatójának a nyomtatványt.

Ha valaki rendelkezik elektronikus tárhellyel, vagyis ügyfélkapuval, akkor a NAV  elektronikus úton tájékoztat mindenről, ami ezzel kapcsolatos.

A NAV kiadványa itt olvasható...

A legfontosabb
Az egyesület megnevezése:
Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület
Adószáma:
18614828-2-11

2018.03.13.
Készítette: mkaroly / Utoljára frissítve:
Vissza a tartalomhoz