EGYÉNI NEVEZÉSI LAP

(7.5 km / 15 km / 26 km)

A nevezés elküldésével tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt.

A nevezés elküldésével igazolom, hogy jó fizikai állapotban vagyok. A versenyre edzésekkel készültem. Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem.

Nem tudok olyan betegségről, ami részvételemet akadályozná. Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak alávessenek és elfogadom a verseny orvosainak utasításait. Elfogadom, hogy a versenyről készült film és képanyagok reklámcélú felhasználásában szerepelek, és ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny teljes távját,rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli. Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos, vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervező nem felelős.

A kiadott sorszámú SPORTident chipet átvettem, használatát ismerem. A célba érkezés után felszólítás nélkül átadom a rendezőségnek.

Ha az itt leírtakra visszavezethetően bármilyen károsodás ér, akkor a rendezők felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.

A nevezés elküldésével az itt leírtakat tudomásul veszem.

Tata, 2018. március 31.

A nevezés automatikusan törlődik, ha a nevezési díj a nevezés leadásától számított 4. napon nem érkezik be az egyesület számlaszámára.

NEVEZÉSI DÍJAK:

- N/F [1-4] (7.5 km): 2.000 Ft

- N/F [5-7] (15 km): 2.500 Ft

- N/F [8-10] (26 km): 3.000 Ft

Esetleges visszalépés esetén a befizetett nevezési díjat csak a nevezési határidőig jelzett lemondás esetén tudjuk visszautalni.

Bank: Pannon Takarék Zrt.
Számlaszám: 63200030-11053473
Megjegyzés rovatba kérjük beírni:
GTV-2018 - A versenyző neve / születési éve / kategória

A nevezés beküldésével a fenti nyilatkozatot elfogadtam!


Hamarosan egy visszaigazoló e-mail fog kapni.

Néhány szolgáltató a visszaigazoló levelet Spam levélnek értékeli. Kérjük nézze meg a levelet ott is.

TTT-HSE © 2004 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület

Please publish modules in offcanvas position.