EGYÉNI NEVEZÉSI LAP

Távok: 3.2 km / Rajt: 10:00 - 13.2 km Rajt: 10:30
(A versenyről bővebben itt...)

 

Tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt.

Aláírásommal igazolom, hogy jó fizikai állapotban vagyok, a versenyre edzésekkel készültem, egészségi állapotomat ellenőriztetem, nem tudok olyan betegségről, ami részvételemet akadályozná.

A kiadott sorszámú SportIDENT chipet átvettem, használatát ismerem. A célba érkezés után felszólítás nélkül, sértetlenül átadom a rendezőségnek.

Elfogadom és hozzájárulok, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. plakát, internetes megjelenés, stb.) szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek, nevem és eredményem a verseny nyilvános eredménylistáján szerepeljen.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny teljes távját, továbbá a nevezési lap hiányos, vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervező nem felelős, az itt leírtakra visszavezethetően bármilyen sérelem  ér, akkor a rendezők felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.

Hozzájárulok, hogy a rendezőség a nevezéshez és a rendezéshez szükséges adataimat kezelje. Személyes adataim más részére nem kerülnek kiadásra, a rendezvény után törlésre, megsemmisítésre kerülnek.

Koppánymonostor, 2018. augusztus 20.

NEVEZÉSI DÍJAK:

Nevezésii díj: 2.500 Ft

Fizetni a helyszínen a chipek átvételekor

A nevezés beküldésével a fenti nyilatkozatot elfogadtam!


Hamarosan egy visszaigazoló e-mail fog kapni.

Néhány szolgáltató a visszaigazoló levelet Spam levélnek értékeli. Kérjük nézze meg a levelet ott is.

TTT-HSE © 2004 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület

Please publish modules in offcanvas position.